Koncert közben ájult el Carlos Santana, kórházba szállították

2022. július 6. – 06:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Saját koncertje közben esett össze kedd este a világhírű gitáros, Carlos Santana, akit kórházba is kellett szállítani a michigani eseményről. Képviselői azt közölték, hogy a 74 éves Santana – aki kerekesszékben, a közönségnek integetve hagyta el a színpadot – jól van, az ájulást a meleg okozta kimerültség, illetve a kiszáradás okozta.

Santana menedzsere azt közölte, hogy a rockzenész állapota jó, ám a július 6-ra tervezett következő koncertjét későbbre kell halasztani.

A Variety azt írja, hogy húsz perce tartott a koncert, amikor Santana előbb leült a dob emelvényére a Joy című szám közben, majd hanyatt esett. Az orvosi személyzet azonnal a színpadra sietett, miközben a közönséget arra kérték, imádkozzanak a zenészért, mert „komoly egészségügyi probléma” lépett fel. Miközben az egészségügyi személyzet vizsgálta, egy fekete lepellel próbálták takarni a zenészt, aki végül gyorsan jobban lett.

Santana, aki augusztusban lesz 75 éves, múlt decemberben egy váratlan szívműtéten esett át. Jelenleg a június 17-én, az Earth, Wind & Fire-rel való turnéján van, amely augusztus végéig tart Észak-Amerikában. A turné előtt és után folyamatosan zenél Las Vegasban, illetve az életrajzi filmjén is dolgozik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!