Rabló lőtt rá Bronx ígéretes rappersztárjára

2022. június 23. – 05:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Fegyveres rablók lőttek rá a 21 éves Lil Tjay rapperre New Jersey-ben – írta a Rolling Stone. A zenész két barátja is megsérült a szerda esti támadásban, amelynek gyanúsítottját, egy 27 éves New York-i férfit őrizetbe vettek.

A rendőrség szerint az elkövető egy közelebbről nem részletezett, de amatőrnek nevezett rablás során lőtt többször Lil Tjaybe és két társába, akiket a lap szerint tiltott fegyverviselésért szintén felelősségre vonnak.

Lil Tjay 2018-ban tűnt fel Brothers című számával. Ezután a Columbia Recordsnál két albumot is kiadott: 2019-ben jelent meg a True 2 Myself, tavaly pedig a Destined 2 Win. Idén az In My Head és a Goin Up jelent meg, és több előadóval közös produkcióban vett részt, YNW Mellyvel a Best Friends 4L-t adta elő, Kaash Paige-dzsel közösen pedig a 24 Hrs-t.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom