Amber Heard szerint a pszichológusa naplója a kulcs Johnny Depp elítéléséhez

2022. június 18. – 08:33

frissítve

Amber Heard szerint a pszichológusa naplója a kulcs Johnny Depp elítéléséhez
Amber Heard 2022. június 1-jén, ahogy elhagyja a virginiai bíróságot az ítélethirdetés után – fotó: Tom Brenner/Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány héttel azután, hogy Johnny Depp megnyerte a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási pert, a volt felesége interjút adott az NBC-nek.

Ebben Heard azt mondta, teljesen más lett volna a per kimenetele, ha a bíróság hajlandó lett volna bizonyítékként befogadni Heard pszichológusának naplóját – írja a Hollywood Reporter.

„Van egy dosszié az orvosom jegyzeteivel, 2011-ig visszamenően, a kapcsolatunk legelejétől” – mondta Heard. Szerinte ezek a jegyzetek bizonyítják, hogy Depp igenis bántalmazta őt az évek során. Próbálták a perben benyújtani a bíróságnak, de az amerikai bíró azt mondta, hogy a jegyzetek hallomásnak minősülnek, ezért nem fogadta be azokat bizonyítékként. Az NBC munkatársa, az interjút Savannah Guthrie belenézhetett a dossziéba.

„Amber egészen 2012-ig visszamenően beszélt fizikai erőszakról. Annak az évnek a januárjában azt mondta a terapeutájának, hogy Depp megütötte, majd a földre lökte őt. Nyolc hónappal később arról számolt be, hogy [Depp] széttépte a hálóingét, majd lelökte az ágyra” – mondta Guthrie, miután belenézett a jegyzetekbe.

A napló egy korábbi perben már szolgált bizonyítékul, Heardék ezért bíztak benne, hogy megint befogadja a bíróság. Johnny Depp 2018-ban indított pert a brit bulvárlap, a The Sun ellen, amiért feleségverőnek nevezték őt. A brit bíróság befogadta a pszichológus jegyzeteit, a The Sun pedig megnyerte a pert.

Heard azt is nehezményezte, hogy az amerikai bíróság SMS-eket sem fogadott be bizonyítékként. Mert ilyenekből is volt olyan, amelyikben Heard például az apjának írt arról, hogy a részeg és becuccozott Depp mindenki előtt megrúgta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!