Már hivatalos, hogy Mádai Vivien az Elle magazin új főszerkesztője

2022. május 25. – 10:21

Már hivatalos, hogy Mádai Vivien az Elle magazin új főszerkesztője
Fotó: TV2

Másolás

Vágólapra másolva

Eddig csak szóbeszéd szintjén lehetett tudni, hogy a TV2-től nemrég távozott műsorvezető, Mádai Vivien kapja meg főszerkesztőként az Elle magazint, pedig már januárban szerződést bontottak a lap előző főszerkesztőjével, Liptai Líviával. Liptai február 28-ig dolgozott a lapnál, 2009-től volt az Elle magazin főszerkesztője.

A Média1-nek a Schwart&Brit Media küldött sajtóközleményt, ebben erősítették meg az új főszerkesztő személyét, és kiderült belőle az is, hogy a 101 éves Keleti Ágnessel a címlapján ünnepli az életet az Elle magazin most megjelenő lapszáma. Mádai nemcsak a print főszerkesztője, hanem az Elle márka hazai nagykövete is lett.

Máda Vivien életútjáról is írtak, mi most csak a három főbb állomást emelnénk ki, úgy mint a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerzett végzettsége, és az RTL Klubnál, majd a TV2-nél folytatott műsorvezetői munkája. A Média1 szerint a francia jogtulajdonosnak, a Lagardère Groupnak fontos szempont volt a főszerkesztő kiválasztásánál, hogy személyes értékrendje, ízlése és társadalmi szerepvállalása összhangban legyen a nemzetközi Elle értékrendjével.

Májusban számoltunk be róla, hogy az Elle magazin korábbi főszerkesztője, Liptai Lívia és helyettese, Patakfalvi Dóra jelenleg a Telexnél dolgoznak, bővebben itt olvashatnak róluk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!