Jason Momoa a Sixtus-kápolnában fotózkodott, bocsánatot kért

2022. május 15. – 10:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bocsánatot kellett kérnie Jason Momoának, amiért a Sixtus-kápolnában fotózkodott, többek között teremőrökkel is, a kápolnában ugyanis tilos a fotózás.

Momoa még pár nappal ezelőtt posztolta a csoportképeket Instagramon, amin az is látszik, hogy az apostoli palotában nem nagyon vannak rajta kívül mások. A kommentek között bőven vannak olyanok, amik azt írják, hogy a teremben nagyon szigorúan tilos fotózni, de valószínűleg Momoának mégis megengedték.

Momoa római tartózkodásának utolsó napján készült egy videó vele a Just Jaredre, amiben szóba került a fotózkodása is a kápolnában.

A videóban a színész elmondta, hogy nem volt a szándéka bárkinek megsértenie a kultúráját. Nem ő akart fotókat készíteni vele, hanem mások akartak közös képeket vele, amit nem teljesen értett, hogy ott van a Vatikánban, de mégis vele akarnak pózolni az emberek. Hozzátette, hogy engedélyt is kért, bár az nem egyértelmű, hogy kitől. Azt is hozzátette, hogy adakozott az egyháznak azért, hogy egy ilyen nyugodt pillanat legyen a kápolnában. Sajnálja, ha ezzel megsértett bárkit is, és bocsánatot kér.

Momoa Rómában forgatta a Halálos iramban tizedik részét, amiben ő játssza a főgonoszt.

(New York Post)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!