Visszatér David Tennant és Catherine Tate a Doctor Who-ba

2022. május 15. – 22:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az új évadban visszatér a Doctor Who (Ki vagy doki?) című brit televíziós sorozat két legismertebb szereplője, David Tennant és Catherine Tate – írja a Sun. A sorozatot készítő BBC közleménye szerint a Doctor Who egyik legkedveltebb párosa a sorozat 60. évfordulója alkalmából 2023-ban adásba kerülő jeleneteket forgatnak.

Mint emlékezetes, úgy ért véget kettejük története 2010-ben, hogy a Doktor kitörölte a Donna Noble-t játszó Tate memóriáját, mert csak így tudta megmenteni a nő életét. A férfi figyelmeztette a nő családját, hogy Donna meghalhat, ha emlékezni fog rá.

A Doctor Who című sorozat 1963 és 1989 között volt műsoron, majd 2005-ben indították újra. David Tennant az új sorozat második évadától 2010-ig játszotta a Doktort – és a sorozatból épp egy olyan jelenettel írták ki, amiben megmentette Donna nagyapjának életét.

A mostani bejelentés azért is érdekes, mert épp egy hete jelentették be, hogy az új évadban Ncuti Gatwa játssza a Doki szerepét. Ő azt a Jodie Whittakert váltja, aki a sorozat első női Doktor karaktere, és akiről tavaly július óta tudni, hogy három évad után távozik a sorozatból.

Tennant már korábban is visszatért egy rövid időre a sorozathoz: 2013-ban, a műsor 50. évfordulója alkalmából csatlakozott Matt Smith akkori Doktorhoz. Egyelőre nem tudni, hogy ez a visszatérés is hasonló lesz-e, vagyis Tennant és Tate is megjelenik-e Gatwa mellett. A homályt nem oldotta a sorozat showrunnerének, Russell T Daviesnek a nyilatkozata sem, aki a BBC közleményében úgy fogalmazott: „lehetetlennek tűnik – először bejelentünk egy új Doktort, aztán egy régi Doktort, a csodálatos Donnával együtt, mi a fene történik? Talán ez egy hiányzó történet. Vagy egy párhuzamos világ. Vagy egy álom, vagy egy trükk, vagy egy flashback.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!