Lőfegyverrel végzett magával Ashley Judd Grammy-díjas édesanyja

2022. május 12. – 16:14

frissítve

Lőfegyverrel végzett magával Ashley Judd Grammy-díjas édesanyja
Ashley Judd színésznő és édesanyja, Naomi Judd countryénekes 2004-ben – Fotó: Kevin Winter / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Április 30-án, 76 éves korában halt meg Naomi Judd Grammy-díjas countryzenész, a The Judds nevű zenekar egyik tagja, Ashley Judd (Kettős kockázat, Szemtől szemben) színésznő édesanyja.

A család akkor csak „mentális betegség”-ként határozta meg a halál okát, de most Ashley Judd elmondta a Good Morning America című amerikai tévéműsorban, hogy a család felhatalmazta őt, hogy részletesen beszéljen a haláláról. A család azért döntött így, hogy elébe menjenek a halottkém jelentésének, és kitudódjon a halál oka.

Judd elmondta a műsorban, hogy édesanyja egy lőfegyverrel vetett véget az életének.

„Nagyon kellemetlen megosztani ezt az információt, de tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem mi mondjuk ki először, akkor valaki más fogja” – mondta a színésznő, aki azt is bevallotta, hogy ő találta meg édesanyja holttestét.

Judd elmondta, hogy édesanyja egyszerűen nem fogta fel, hogy mennyire szeretik, a betegsége olyan hitelesen tudta elhitetni azt vele, hogy őt nem szeretik, és nem érdemes az életre. „Fájt az agya. Fizikailag fájt” – mondta a színésznő.

Naomi Judd és testvére, Wynona alkották a The Judds nevű countryduót, ami 1983 óta, néha több éves kihagyással volt aktív. Tizennégy daluk vezette a country toplistákat, és összesen öt Grammy-díjat nyertek. A duó utolsó fellépése tizenkilenc nappal Naomi halála előtt volt, 2022-ben egy hosszabb turnét is terveztek. A halála után egy nappal a The Juddsot beiktatták a Country Music Hall Of Fame-be, azaz a műfaj legnagyobbjai között tartották őket számon.

Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni. Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon.

(The Hollywood Reporter)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!