Arthur után egy másik fia is meghalt Nick Cave-nek, Jethro

2022. május 9. – 19:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hét évvel azután, hogy szakadékba zuhant és szörnyethalt Nick Cave akkor 15 éves fia, most 2022-ben meghalt egy másik fia is, Jethro Lazenby, írja az Nme.com. A 31 éves fia halálát maga az énekes erősítette meg közleményében.

Hét évvel ezelőtt a sussexi Ovingdean-szakadék alján, járókelők találtak rá Nick Cave ausztrál rockzenész 15 éves fiára, Arthurra, és hiába látták el gyorsan a sérüléseit, végül belehalt a zuhanásba.

Másik fia, a 31 éves Jethro Lazenby halálát most a lapnak küldött közleményben erősítette meg Nick Cave, aki azt írta, mély szomorúsággal erősíti meg Jethro halálát, és nagyon hálás lenne a család, ha nem zavarnák őket. A halál oka egyelőre ismeretlen.

Nick Cave-nek egyébként négy fia született, kettő Susie Bicktől, Earl és Arthur.

Fotó: Vittorio Zunino Celotto / 2010 Getty Images
Fotó: Vittorio Zunino Celotto / 2010 Getty Images

Jethro Lazenby 1991-ben született Melbourne-ben, és csak nyolc évesen tudta meg, hogy Nick Cave az édesapja. Modell lett, miután az utcán felfedezték, de kipróbálta magát a színészként is. Az utóbbi időben fotósként is dolgozott.

A múlt hónapban börtönbe került, miután bántalmazta anyját, Beau Lazenbyt Melbourne-ben. Halála előtt két nappal szabadult, azzal a feltétellel, hogy elvonóra megy. Korábban is került már börtönbe, akkor a barátnője bántalmazása miatt. Az édesanyja bántalmazásának ügyében Jethro védői azt állították, nemrégiben skizofréniát diagnosztizáltak nála, és ez befolyásolta a viselkedését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!