Johnny Depp egykor még a Dirty Dancing Babyjével is járt, és szerinte Depp már akkor is problémás volt

2022. május 4. – 14:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két hete zajlik a Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard közötti tárgyalássorozat, ami azért indult, mert Depp beperelte becsületsértésért az őt érzelmi, fizikai és szexuális bántalmazással megvádoló volt feleségét egy újságcikk miatt, amiben amúgy nem is említi férje nevét, ugyanakkor Deppék szerint emiatt nagy összegű bevételektől esett el. Ha ennél is jobban szeretne képbe kerülni, ajánljuk ezt a cikkünket, amiben részletesen írtunk arról, mit lehet tudni a perről.

Közben folyamatosan kerülnek elő az újabbnál újabb híres emberek az üggyel vagy csak egyáltalán az érintettekkel összefüggésben: a napokban például a Dirty Dancing főszereplőjét, a Babyt megformáló Jennifer Grey bukkant fel az Independentben, ahol az önéletrajzi könyvéből, az Out of the Cornerből idéztek. Ebből kiderült, hogy Grey is járt a színésszel még 1989-ben, két évvel a Dirty Dancing után, miután Grey ügynöke egy vakrandira összehozta őket.

Johnny Depp és Jennifer Grey 1989-ben – Fotó: Vinnie Zuffante / Getty Images
Johnny Depp és Jennifer Grey 1989-ben – Fotó: Vinnie Zuffante / Getty Images

Az első randiról azt írta, hogy ettek, whiskyt ittak, beszélgettek, sokat röhögtek, cigiztek. „Nevetségesen gyönyörű volt és meglepően nyitott, vicces és kedves is” – írta róla Grey, aki szerint két héten belül el is jegyezte őt Depp, majd közös kutyájuk is lett. A színész minden hétvégén ingázott hozzá, aztán egyre többször balhékba keveredett: bárokban verekedett és összetűzésbe keveredett a rendőrökkel is. Aztán egyre ritkábban járt haza, amikor pedig hazaért, őrülten féltékeny és paranoid volt. „Ezeket a kirohanásokat és boldogtalanságát betudtam annak, hogy nyomorultul érezte magát, amiért véget ért számára a 21 Jump Street sorozat” – írta Grey, aki aztán nem sokkal a 29. születésnapja előtt szakított is a színésszel.

A jelenleg is futó perben már meghallgatták Johnny Deppet és tanúit is, így már az Amber Heard ügyvédei által beidézett szereplőkön van a sor. Depp és ügyvédei a per során végig a színész ártatlanságát próbálják bizonyítani azzal, hogy valójában Amber Heard bántalmazta őt. Heardéktől elsőként a klinikai és törvényszéki pszichológust, Dawn Hughest hívták be tanúskodni: a nő korábban párkapcsolati bántalmazással foglalkozó szakértőként vett részt Keith Eaniere és R. Kelly ügyében. A párkapcsolati erőszakban specialistának számító Hughes Heardöt is kiértékelte, és arra jutott, hogy Depp szexuális erőszakot követett el rajta, és azt is mondta, hogy PTSD (poszttraumásstressz-zavart) állapított meg Heardnél.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!