Forgatás közben rúgták ki a Netflix-sorozat szereplőjét az illetlen viselkedése miatt

2022. április 14. – 08:50

Forgatás közben rúgták ki a Netflix-sorozat szereplőjét az illetlen viselkedése miatt
Frank Langella 2016-ban – Fotó: Walter McBride / WireImage / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

A forgatás közben kirúgták Az Usher-ház bukása (The Fall of the House of Usher) című netflixes, nyolcrészes sorozat egyik főszereplőjét a forgatáson mutatott viselkedése miatt – írja a Deadline.

Az Oscar-jelölt Langella ellen korább vizsgálatot indítottak, ami megállapította, hogy elfogadhatatlanul viselkedett a munka közben, a TMZ információi szerint a 84 éves színészt szexuális zaklatással vádolták, és többek között azzal, hogy illetlen megjegyzéseket tett az egyik színésznőre munka közben.

A vizsgálat lezárult, a döntés pedig megszületett, hogy Langellától búcsúznak, erre a hétre már nem hívják dolgozni, a jeleneteit pedig addig nem forgatják le, amíg új színészt nem találnak.

A sorozat forgatása nagyjából a felénél tart, a Langellával készült jeleneteket újraveszik majd. Ő alakítja Roderick Ushert a történetben, amit Edgar Allen Poe novellája ihletett.

A sorozatot Mike Flanagan (A Hill-ház szelleme, Midnight Mass) készíti, a többi szereplő között ott van Mark Hamill és Carla Gugino is. Az Usher-ház bukása a Netflixnek készül.

Langellát 2009-ben jelölték Oscar-díjra a Frost/Nixon-beli alakításáért.

(Deadline)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!