Új dalokkal és koncerttel tér vissza nyár végén a Kispál és a Borz

2022. február 28. – 07:40

Másolás

Vágólapra másolva

Hivatalosan 2010-ben feloszlott a Kispál és a Borz, és ugyan az elmúlt években akadt pár alkalom, amikor némileg összeállt a zenekar, azt egyáltalán nem lehet mondani, hogy igazán aktívak lettek volna. Most viszont a Fishing on Orfű – ami Lovasi András frontember fesztiválja – sajtóközleményéből kiderül, hogy az 1987-ben alakult zenekar nemcsak visszatér, hanem új dalokat is írnak.

Az új aktivitást a Partizánban jelentették be, ahol el is játszottak egy teljesen új dalt, amelynek Rózsaszín a címe. Az új dalok mellett koncertezik is majd a zenekar, méghozzá augusztus 27-én a Kispál on Orfű nevű kétnapos rendezvényen. A régi-új felállásba Lovasi mellett visszatér Kispál András, Dióssy D. Ákos, a dobok mögött pedig Lovasi másik zenekarának, a Kiscsillagnak a dobosa, Bajkai Ferenc ül majd.

Az adásból az is kiderült, hogy három új dalt már fel is vettek, és összesen 6-8 újat írtak meg, ami akár már egy nagylemezre is elég lehet.

A Kispál és a Borz hivatalosan 2016-ban állt utoljára színpadon, méghozzá a Fishing on Orfű fesztiválon, de most egy új kétnapos minifesztivált rendeznek a nyár végén ugyanezen a helyszínen. Lovasiék mellett fellép még egy sor hazai együttes, mint a Platon Karataev, a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír vagy a Galaxisok.

A nézőszám viszont 7000 főben lesz limitálva, közülük 300-an pedig részt vehetnek majd egy csütörtöki exkluzív főpróbán is. A jegyértékesítés március 7-én kezdődik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!