Megint elmarad az Aerosmith budapesti koncertje

2022. január 31. – 19:05

Másolás

Vágólapra másolva

Idén nyáron is elmarad a járvány miatt az Aerosmith budapesti koncertje – írja a szervező Live Nation közleménye alapján a Hvg.hu. Nemcsak a Puskás Arénába tervezett fellépés marad el, az együttes a teljes európai turnét lemondta.

„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért”

– üzeni az együttes a rajongóknak.

A szervező tájékoztatása szerint aki a www.livenation.hu vagy a www.funcode.hu oldalak valamelyikén vette a jegyét, akkor a jegyterjesztő partnerek hamarosan jelentkeznek a vásárláskor regisztrált email címen, aki pedig jegyirodánál vásárolt jegyét, az jelentkezzen a refund@funcode.hu-n.

A koncertet eredetileg 2020 nyarára szervezték, de azt végül átrakták 2021-re, amikor megint elmaradt. Az idén elmaradó koncert új időpontjáról még nincs hír.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!