Chris Brownt azzal vádolják, hogy egy évvel ezelőtt bedrogozva megerőszakolt egy nőt

2022. január 29. – 10:51

Másolás

Vágólapra másolva

Egy bírósági kereset szerint 20 millió dollárnyi (kb. 6,4 milliárd forintnyi) kártérítést követel egy nő a korábbi barátnőjével, Rihannával párkapcsolati erőszakba keveredett Chris Brown amerikai énekestől – írta meg a TMZ. A feljelentő nevét nem közölték, de azt igen, hogy azt állítja Brownról: néhány perc alatt jutottak el a kedves közeledéstől a nemi erőszakig. A feljelentés szövege szerint a magát profi táncosnak és modellnek valló nő azt állítja: 2020 végén épp FaceTime-olt egy ismerősével, amikor Brown kikapta az ismerőse kezéből a telefont, és arra kérte, hogy menjen át sürgősen P. Diddy házához.

Amikor 2020. december 30-án megérkezett, akkor az énekes először itallal kínálta a jachton. Nem sokkal később a nő állítólag „hirtelen, megmagyarázhatatlan tudatzavart” észlelt. A nő ezután állítólag teljesen kábulttá vált, az énekes a feljelentés szerint ezután létesített vele szexuális kapcsolatot. Azt is állítja a feljelentő, hogy másnap Brown felhívta, és azt mondta, vegyen be sürgősségi fogamzásgátló tablettát.

A Los Angeles-i ügyészségen beadott iratok szerint a nő ezután pánikbeteg lett és többször önértést is elkövetett.

A Sky News szerint Brown az Instagramon reagált,a hol azt írta, hogy „Bármikor megjelentetek valami zenét vagy valami új projektet, EZEK megpróbálnak előszedni valami totális baromságot.” Az előadó 2009-ben bűnösnek vallotta magát, amikor bíróság elé került, amiért bántalmazta korábbi barátnőjét, Rihannát. Akkor öt év próbaidőre, közmunkára ítélték és részt kellett vennie egy kötelező tanácsadáson a családon belüli erőszak miatt. Brownt 2019-ben is megvádolták azzal, hogy megerőszakolt egy nőt egy párizsi hotelszobában: abból akkor nem lett bírósági ügy.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!