Meghalt a Barátok közt, a Szeress most és a Jóban Rosszban egykori színésze, Babicsek Bernát

2022. január 2. – 06:37

Másolás

Vágólapra másolva

Egy szombati solymári lakástűzben életét vesztette Babicsek Bernát színész, zenész és harmonikaművész. A várkapu.info híradása szerint a solymári Cserje utcában keletkezett halálos lakástűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem még vizsgálja, de ami biztos, hogy a tűz áldozata a többek között a Barátok közt, a Jóban Rosszban és Szeress most! sorozatokból ismert 41 éves művész volt.

Fotó: Babicsek Bernát Facebook-oldala
Fotó: Babicsek Bernát Facebook-oldala

Szombaton délután háromnegyed négykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez a halálos lakástűzről. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak. A szakértők szerint nem zárható ki, hogy a halált füstmérgezés okozta.

Babicsek Bernát 2012 óta Bernie Bellamy művésznéven a Paddy and the Rats ír punk rock kocsmazenét játszó, miskolci zenekarnak is tagja volt. Zenésztársai így búcsúztak tőle:

A media1.hu felidézi: a művész a halála előtti napon még színpadra lépett, Pokorny Liával volt közös műsora a Centrál Színházban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!