James Franco bevallotta, korábban lefeküdt a diákjaival, úgy gondolta, ha konszenzuális, akkor rendben van

2021. december 23. – 07:04

James Franco bevallotta, korábban lefeküdt a diákjaival, úgy gondolta, ha konszenzuális, akkor rendben van
James Franco egy 2017-es díjátadón – Fotó: VALERIE MACON / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

James Franco amerikai színész bevallotta, lefeküdt a korábban általa vezetett színésziskola diákjaival, és arról is beszélt, szexfüggőséggel küzdött, de az elmúlt években igyekezett javítani a viselkedésén.

A Guardian cikke szerint Franco először ismerte el, hogy igazak a négy évvel ezelőtti vádak. A The Jess Cagle Podcastben arról beszélt, „lefeküdt a diákjaival, és ez helytelen volt”. De azt mondta, nem azért indította az iskolát, hogy szexuális céllal odacsalogasson nőket.

„Azt hiszem, akkoriban úgy gondoltam, ha konszenzuális, akkor rendben van. Abban az időben nem volt tiszta a fejem – mondta. – Nem akartam bántani az embereket.”

A Los Angeles Times négy évvel ezelőtt írt arról, hogy több nő is szexuális visszaéléssel vádolta meg Francót, ketten közülük be is perelték a színészt. Azzal vádolták, hogy az azóta megszűnt iskolájában kihasználta a színészjelölteket, és fiatal nőket szedett rá arra, hogy szexjeleneteket forgassanak. A perek rendezésére 2019-ben több mint kétmillió dollárt fizetett a színész.

Franco a mostani podcastben arról is beszélt, azután lett szexfüggő, hogy kivergődött alkoholfüggőségéből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!