Bejelentették a VOLT fesztivál első fellépőit: Muse, The Killers, SUM41, Bring Me The Horizon, Yungblud

2021. december 2. – 12:16

Bejelentették a VOLT fesztivál első fellépőit: Muse, The Killers, SUM41, Bring Me The Horizon, Yungblud
A 27. VOLT Fesztivál a soproni Lővér kempingben 2019. június 28-án – Fotó: Nyikos Péter / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A szervezők szerint a jövő évi fesztivál magasra tette a lécet a kétéves kihagyás után.

Közölték a következő VOLT fesztivál első fellépőit, olyan együttesek érkeznek a fesztiválra, mint a Muse, az új lemezt debütáló The Killers, a keresztény rockbanda, a Skillet és a kanadai pop-punk zenét játszó SUM41. Fellép az aktuális rapsztár, Scarlxrd is, Nagy-Britanniából pedig három fellépő is Sopronba látogat: a metalcore-t játszó Bring Me The Horizon, a Passenger és a fiatal énekes-dalszerző, Yungblud, aki fellépett a novemberben Budapesten rendezett EMA-n is. Az elektronikus zenei vonalról érkezik a német Virtual Rio, a nemzetközi dubstep DJ-producer Borgore és a drum and bass stílust játszó FuntCase. A 2022-es VOLT fesztivált június 21. és 25. között rendezik meg.

„A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLT-ra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up. A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét” – mondta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója.

Nemrég bejelentették a Sziget Fesztivál 2022-es első fellépőit is, jövő nyáron a Hajógyári-szigeten koncertezik többek között Dua Lipa, az Arctic Monkeys, a Kings of Leon és a Bastille is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!