Cáfolja a híreket Majka, nem vonul vissza a zenéléstől

2021. október 21. – 14:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A képernyőzésből valóban szeretne egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet tartani, de a megjelent hírekkel ellentétben a koncertezéssel, zenéléssel nem áll le, januárban folytatja stábjával a közös munkát – mondta a Telex megkeresésére Majka. Az előadóról csütörtökön az a hír jelent meg a Story magazin cikke alapján a Blikkben, hogy jövőre a pihenésnek, a családjának szeretné szentelni az idejét, így sem képernyőzést, sem koncertezést nem tervez.

Mint azt azonban lapunknak mondta, félreértés történt, ő ilyet nem nyilatkozott, a visszavonulást csak a képernyőre, műsorvezetésre értette, a fellépéseket ugyanis januárban folytatja csapatával. Majka előadótársa, Curtis bő egy hete, az Instagramján jelentette be, hogy felfüggesztette az idei évre lekötött Curtis-bulikat, és egy-két tévés szereplést kivéve eltűnik a színpadról. Curtis azt írta, hogy ez az év egy száguldás volt a számára, a magánéletében is rengeteg csatája volt a közelmúltban, és testileg-lelkileg teljesen lemerült, úgy érzi, pihennie kell.

Curtis korábban a drogproblémáival vált a bulvársajtó állandó szereplőjévé, amikor droghasználati szokásairól Majka lerántotta a leplet. A TV2 még dokumentumfilmet is forgatott a rehabot választó előadóról.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom