Curtis váratlanul lemondta az összes idei koncertjét

2021. október 12. – 13:00

Másolás

Vágólapra másolva

„Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról” – jelentette be a rapper az Instagram-oldalán. Curtis azt írta, hogy ez az év egy száguldás volt a számára, a magánéletében is rengeteg csatája volt a közelmúltban, és testileg-lelkileg teljesen lemerült, úgy érzi, pihennie kell.

Curtis korábban a drogproblémáival vált a bulvársajtó állandó szereplőjévé, amikor droghasználati szokásairól Majka lerántotta a leplet. A TV2 még dokumentumfilmet is forgatott a rehabot választó előadóról.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom