Úgy tűnik, továbbra is a mozikban mutatják majd be a Bond-filmeket

2021. szeptember 25. – 23:42

Úgy tűnik, továbbra is a mozikban mutatják majd be a Bond-filmeket
Daniel Craig a Nincs idő meghalni című Bond-filmben – Fotó: Amazon

Másolás

Vágólapra másolva

Barbara Broccoli, a James Bond filmek producere megígérte, hogy az Amazon a mozikban is mindenképp be fogja mutatni a sorozat leendő filmjeit, írja a Screenrant. Az Amazon 2021 májusában vette meg az jogokat tulajdonló Metro-Goldwyn-Mayer stúdiót.

Az MGM az egyik legrégebbi hollywoodi stúdió, 2024-ben lesz 100 éve, hogy megalapították, a Bond-filmek pedig egyike a mozitörténet legsikeresebb vállalkozásainak, ráadásul a most bemutatásra kerülő Bond-film lesz az utolsó Daniel Craig főszereplésével, vagyis a franchise új fejezetét már az Amazonnál írhatják. Talán ezért is fizetett a stúdióért tavasszal 8,45 milliárd dollárt az Amazon.

A vétel után sokan attól tartottak, hogy a Bond-filmeket is elkezdik streamingre vinni a mozipremierrel egy időben. Ezt a félelmet próbálta most eloszlatni a producer, amikor azt nyilatkozta a Sky-nak:

Mi a filmeket a mozivászonra készítettük el, és az Amazon biztosított is minket, hogy a filmek a jövőben is mozifilmek lesznek. Majd meglátjuk, mi lesz.

Lehet, hogy erre mondják: nyugtasson meg téged a Broccoli, mert ezzel az utolsó fél mondattal azért nyitva hagyta annak a lehetőségét is, hogy ez nem biztosan lesz mindig így.

A Nincs idő meghalni című James Bond-film volt az első komolyabb, nagy bevételre számító film, amit a járvány korai fázisában eltoltak. Magyarországon szeptember 30-án fogják bemutatni, miután 2020 áprilisban levették a premierek közül.

Az élesedő streaminháborúról itt olvashatnak egy alapos elemzést.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!