Meghalt Sarah Harding, a Girls Aloud énekesnője

2021. szeptember 5. – 17:10

frissítve

Meghalt Sarah Harding, a Girls Aloud énekesnője
Sarah Harding autogramot osztogat egy 2011-es filmbemutatón – Fotó: Max Nash / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt a Girls Aloud énekesnője, Sarah Harding, írja a BBC News. A 39 éves énekes még tavaly augusztusban hozta nyilvánosságra, hogy mellrákkal diagnosztizálták, ami addigra már több testrészét is elérte. Idén pedig azt közölte, hogy az orvosai szerint már nem fog megélni egy újabb karácsonyt.

A gyászhírt Harding édesanyja közölte Instagramon: „Sokan tudtak Sarah küzdelméről a rákbetegség ellen, és arról is, hogy milyen erősen küzdött ellene az utolsó napjáig. Ma reggel békében hunyt el. Szeretném megköszönni mindenkinek a kedves támogatást az elmúlt egy évben. Sarah-nak ez többet jelentett mindennél a világon, ez a szeretet adott neki erőt és vigaszt is.”

„Tudom, hogy nem azt akarja, hogy a szörnyű betegség elleni küzdelme miatt emlékezzenek rá. Egy fényes, ragyogó csillag volt, és remélem, így is marad meg majd az emlékezetünkben”

– írta az édesanyja a vasárnapi Instagram-posztban.

Sarah Harding 1981. november 17-én született a dél-angliai Ascotban, és 2002-ben tűnt fel az ITV zenei tehetségkutatójában. A Popstars fináléjában került be az ötfős lánycsapatba Cheryl Cole, Nicola Roberts, Nadine Coyle és Kimberley Walsh mellé – megalkotva az elmúlt húsz év legsikeresebb brit lánycsapatát, a Girls Aloudot.

Négy slágerük került a brit zenei toplista élére, további 17 számuk pedig szintén top 10-es pozíciót ért el 2002 és 2012 közt. A csapat 2013-ben oszlott fel, azóta Harding feltűnt több valóságshowban és filmben is.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!