A 24.hu-hoz igazolt a Kreatív főszerkesztője, Hermann Irén veszi át a helyét a lapnál

2021. augusztus 30. – 14:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Vezetőszerkesztőként dolgozik majd a 24.hu csapatában a Kreatív főszerkesztője, Pál Zsombor, aki 2016-tól vitte az újságot, helyére pedig Hermann Irén érkezik szeptembertől, aki 1999 és 2006 között rovatvezetőként dolgozott a Kreatívnál, de hasonló pozíciókat töltött be a Forbesnál vagy a Figyelőnél is, és megfordult korábban az Index gazdaság rovatánál is. A Kreatív cikke szerint Hermann a Szabadszínész színészkereső startupot hagyja ott a főszeresztésért, itt operatív vezetőként dolgozott.

A váltásnak mindenki örül, Pál annak, hogy a 24.hu-nál dolgozik majd a választási időszak kezdetétől, Hermann meg annak, hogy ismét az újságírás területén dolgozhat.

„(…) rajongok a minőségi tartalomgyártásért, és szeretem menedzselni a szerteágazó folyamatokat.Külön öröm, hogy mostantól ezeket mind annál a lapnál tehetem, ahol a pályámat kezdtem, és egy olyan embertől vehetem át a feladatot, akivel már két korábbi szerkesztőségben is remekül dolgoztunk együtt” – mondta a kinevezéséről Hermann Irén a Kreatívnak.

A 24.hu egyébként a Népszavától is igazolt, szeptembertől csatlakozik a laphoz Török László, a Népszava belpolitikai rovatvezető-helyettese. A 24.hu-nál a megújuló rtl.hu főszerkesztői székébe távozó Bordás Gábort váltja, de nyártól több újságíróval is bővült a lap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!