Saját ruhamárkát indít Hamupipőke az új musicalben, ahol Tündérkeresztanya inkább Tündérkeresztapa

2021. augusztus 4. – 11:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Sokáig az év rejtélye volt, hogy létezik-e egyáltalán az új Hamupipőke-film, amit eredetileg 2020-ban akartak bemutatni, de egészen idén májusig egy fotót sem látott belőle a világ. Most viszont mindenki megnyugodhat, a film létezik, kijött hozzá az első előzetes, és az is kiderült, hogy a bemutató szeptember 3-án lesz.

Ebben a hangyányit újragondolt verzióban a szereplők énekelnek, Hamupipőke szabászatot és saját ruhamárkát indít, a Tündérkeresztanyát pedig Billy Porter színész játssza, néhány rettentően erőltetett poénnal.

Hamupipőkét Camila Cabello énekes alakítja, a gonosz mostohát a Jégvarázsból ismert Idina Menzel, a királyt pedig Pierce Brosnan. De a musicalekbe valahogy mindig betuszkolt James Corden műsorvezető-színész is felbukkan a filmben, ami talán most nem is annyira meglepő, mert ő a film egyik producere is. A film rendezője Kay Cannon, aki a Pitch Perfect (Tökéletes hang) filmet is csinálta.

A filmet eredetileg a mozikba szánták, de útközben valamikor eldönthették, hogy inkább streamingelik, mert az Amazon Prime-ra jön szeptemberben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!