Bocsánatot kért DaBaby a homofób megjegyzéseiért

2021. augusztus 2. – 23:19

Másolás

Vágólapra másolva

DaBaby rapper Instagram-posztban kért bocsánatot homofób megjegyzéseiért, amiket egy miami zenei fesztiválos fellépésén tett meleg férfiakról és a HIV-ről, írja a CNN.

Ezt azután tette, hogy neves zenészek (Elton John, Madonna, Questlove és Dua Lipa) és az LMBTQ+ közösség tagjai is elítélték a megjegyzések miatt, majd a Lollapalooza visszamondta fellépését a fesztiválon mondván, hogy azok nem egyeznek az értékrendjükkel.

Posztjában arról ír, hogy a közösségi média olyan gyors reagálású, hogy már azelőtt le akarják őt rombolni, mielőtt lehetősége lenne fejlődni és tanulni a hibáiból. Azt írja, olyan emberek álltak bele, akik tudják, milyen körülmények közül érkezett és hogyan kellett megtanulnia a saját útját járni. Szerinte ők tudták, hogy nevelésre és útmutatásra lett volna szüksége ezekben a témákban. Úgy néz ki, ezt más forrásokból viszont megkapta.

„Nagyra értékelem azokat, akik kedvességgel fordultak felém, akik magánemberként felkerestek, hogy megosszák velem bölcsességeiket, tudásukat és forrásokat ajánljanak. Erre volt szükségem, és ezt meg is kaptam.”

Majd következik a bocsánatkérés:

„Szeretnék bocsánatot kérni az LMBTQ+ közösségtől a bántó megjegyzéseimért. Ismét bocsánatot kérek a HIV/AIDS-ről szóló megjegyzéseimért, és tudom, hogy fontos az ezzel kapcsolatos felvilágosítás.”

A megjegyzések megtétele után és a növekvő visszhangok közepette DaBaby kezdetben kiállt azok mellett. Korábban Twitteren bocsánatot kért már egyszer, de ekkor csak a HIV-vel kapcsolatos mondatai miatt, az LMBTQ+ közösségnek még odaszúrt a posztjában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!