A Youtube-ról a gárdonyi mólóra költözik a Phonic Chat jazz

2021. augusztus 1. – 07:04

Másolás

Vágólapra másolva

Hat online jelentkezés után hétfő este nyolctól élőben, a gárdonyi móló vízi színpadán látható majd a Phonic Chat Zenei Workshop jazz produkciója. A zenei platform Youtube csatornája után ezúttal élőben hangzanak majd el a zenei műhelymunka-sorozat válogatott dalai.

A workshopok zenei koncepcióját Kiss G. László, Tamás Kinga és Poór Dénes találták ki. Olyan online, interaktív adásokat terveztek, amelyekbe alkalomról alkalomra különböző hátterű, különböző zenei hagyományokból jövő zenészeket, zeneszerzőket invitáltak. Az egy-egy workshopra összehívott csapat egyikőjük saját szerzői darabjait hangszerelte át és adta elő élő közvetítésben a közönségnek.

A korábbi hat online események mások mellett Mohai Tamás, Tzumó Árpád és Pocsai Kriszta, Cseke Gábor és Szőke Nikoletta darabjait dolgozták fel a meghívott zenei stábok. A pandémia alatt online megrendezett workshopok záró rendezvénye lesz ez a mostani, élőben tartott esemény, de a Jazz Móló műsorába be lehet kapcsolódni a Phonic Chat Youtube csatornáján is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!