Marilyn Manson önként jelentkezett a rendőrségen zaklatási ügye után

2021. július 9. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

Önként jelentkezett a Los Angeles-i rendőrségen Marilyn Manson amerikai rockénekes, aki ellen a New Hampshire-i rendőrség adott ki elfogatóparancsot még májusban, írja az MTI. A testi sértéssel vádolt énekes kifizette az óvadékot, így szabadon távozhatott a rendőrségről.

Mansont – eredeti nevén Brian Hugh Warnert – egy 2019-es üggyel kapcsolatban kétrendbeli testi sértéssel vádolják. Az énekes 2019. augusztus 18-án egy koncerten lépett fel Gilfordban, ahol a rendőrség szerint bántalmazott egy videóst.

A People magazinnak nyilatkozó három koncertlátogató elmondása szerint az énekes először leköpött egy kamerát, majd a kamerát kezelő nőt is többször leköpte. Howard King, Manson ügyvédje májusban nevetségesnek nevezte a vádakat. Manson a színpadon szeret provokálni, különösen a kamera előtt – mondta King.

Marilyn Manson egy 2019-es texasi koncertjén – Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP
Marilyn Manson egy 2019-es texasi koncertjén – Fotó: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Májusban szintén bántalmazással vádolta az énekest korábbi asszisztense. Emellett Mansont április végén perelte be volt barátnője, Esmé Bianco, aki azt állítja, hogy a férfi megerőszakolta és fejszével kergette. Februárban Evan Rachel Wood színésznő és több más nő is arról vallott, hogy Manson fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is kihasználta, zaklatta őket.

Az elmúlt 25 év legbotrányosabb rocksztárja körül kialakult zaklatási botrányról itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!