A nyitás után pár héttel felfüggesztették a Monyo Land rendezvénytartási engedélyét

2021. július 6. – 21:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Alig nyitott ki a Monyo Land egy fél hónapja, a rendezvénytartási engedélyét máris felfüggesztette az önkormányzat, számol be róla a Monyo Land. Az önkormányzat azután döntött így, hogy egy 17 fős, helyi lakosokból álló csapat a hangkibocsátás szintjének szabálytalanságára hivatkozva megtámadta az engedélyt.

„Ennek értelmében nem szervezhetünk zenés-táncos rendezvényeket a helyszínen, a fellebbezésüket másodfokon Budapest Főváros Kormányhivatala bírálja el. Eddigi működésünk során folyamatosan, több alkalommal végeztünk hitelesített hangmérést, dokumentáltuk hogy a hangkibocsátásra vonatkozó törvényben előírt határértéket betartottuk, így a minket ért vád nem állja meg a helyét.”

-írták. A Monyo Land a koncertek megtartásának lehetőségéről, az időpontváltozásokról és a jegyek visszatérítéséről folyamatosan tájékoztatja közönségét.

A Monyo Land június közepén nyitott, mi is megnéztük, a Gyömrői út mellett egy ipari területen található kisüzemi sörös szabadtéri koncerthelyszínt itt mutattuk be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!