Visszavette a CNN videóhívás közben maszturbáló munkatársát

2021. június 11. – 12:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A CNN visszavette kommentátorát, akit azért függesztettek fel állásából, mert egy Zoom-hívás közben maszturbált – számolt be az MTI.

A 61 éves Jeffrey Toobintól nyolc hónappal ezelőtt váltak meg, mert fő munkaadója, a The New Yorker által szervezett videókonferenciának szünetben azt hitte, lekapcsolták a kamerákat, senki nem látja, és a nadrágjába nyúlt. Akkor, 2020 októberében a The New Yorkertől egy vizsgálatot követően elbocsátották, de a CNN-nél csak felfüggesztették.

Toobin jogász, publicista és több politikai könyv szerzője is, a tévénél elsősorban jogi és napi politikai kérdésekkel foglalkozott. Csütörtöki visszatérésekor arról beszélt, hogy „védhetetlen és rendkívül idióta dolog volt”, amit tett, és bocsánatot kért. Elmondta, hogy az elmúlt hónapokban „megpróbált jobb ember lenni”, terápiára iratkozott be, és jótékonykodik egy élelmiszerbanknál.

A CNN szóvivője bejelentette, hogy Jeffrey Toobin nemsokára ismét rendszeresen jelen lesz a képernyőn. A CNN honlapján megjelent cikk szerint több műsorvezető és vendég is említette, hogy szívesen látná Toobint megint a műsorokban.

Az amerikai sajtóban többen is ellenérzésekkel reagáltak Toobin visszatérésére. A konzervatív National Review munkatársa, Pradheep J. Shanker azt írta: „a CNN legalább abban tisztességes, hogy nincsenek újságírói normái”. Meghan McCain, a néhai republikánus szenátor, John McCain lánya, akinek rendszeres műsora van az ABC televízióban, a műsorában ostorozta a CNN-t. „Ez egy moslék. (...) Miért védi a média ezeket az öreg, fehér dinoszauruszokat? A kerek világon nincs olyan nő, akit egy televízió visszavett volna, miután azon kapják, hogy a kollegái szeme láttára önkielégítést végez” – mondta csütörtöki élő műsorában McCain.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!