Húszéves korában meghalt Lil Loaded

2021. június 1. – 18:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Húszéves korában meghalt Lil Loaded, dallasi rapper – írja a BBC. A fiatal előadó halálhírét ügyvédje, Ashkan Mehryari erősítette meg. Közlése szerint Lil Loaded (valódi nevén Dashawn Robertson) öngyilkosságot követett el, de hivatalos orvosszakértői vélemény még nem került nyilvánosságra.

Lil Loadedot tavaly letartóztatták egy gyilkossági ügyben, a hatóság azzal vádolta, hogy megölte egy barátját, a 18 éves Khalil Walkert, aki tisztázatlan körülmények között (de talán egy közös klipforgatás alkalmával) lett puskalövés áldozata tavaly ősszel. Walker halála után Robertson maga jelentkezett a rendőrségen, miután megtudta, hogy őt gyanúsítják emberöléssel, de az ügyvédje végig állította, hogy ők ketten legjobb barátok voltak, és hogy Robertson nem bűnös. Ugyanakkor az áldozat nővére eskü alatt vallotta, hogy Walker telefonjában megtalálta a videót, ami a lövés pillanatát örökítette meg, és ezen látszik, hogy Robertson lő. A hatóságok végül idén februárban vádat emeltek ellene emberölésért.

Lil Loaded a jelenleg 29 millió megtekintés felett járó 6locc 6a6ym című számmal robbant be, következő dala, a Gang Unit pedig már 40 millió környékén jár a YouTube-on.

Arról, hogy miért hívnak ennyi rappert Lil-nek, nemrég írtunk a Telexen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!