Pattanásos modellekkel hirdet a H&M az elfogadás jegyében

2021. május 17. – 12:28

Másolás

Vágólapra másolva

Új kollekcióját hirdette meg a H&M, a megszokott modellképektől eltérően azonban egy retusálatlan képpel és egy pattanásos modellel. A cég az egyik poszt alatti kommentben azzal indokolta döntését, hogy

„A H&M-nek, mint a világ egyik legnagyobb ruházati vállalatának hatalmas felelőssége van a sokszínűség és az elfogadás megteremtésében, és hiszünk abban, hogy minden ember csodálatos, úgy ahogy van. Modelljeink is azt tükrözik, hogy törekszünk a változatosságra, és azt hirdetik, hogy nem csak a tökéletes külsejű emberek lehetnek szépek.”

Hozzátették,

„Büszkén vállaljuk sokszínűségünket és nézeteinket, melyekkel igyekszünk értéket teremteni és melyről úgy gondoljuk, elengedhetetlen ahhoz, hogy egy jobb, élhetőbb világban éljünk. Hisszük, hogy együtt többre vagyunk képesek!”

A H&M-nek nem ez volt az első társadalmi célú akciója, márciusban például bejelentette, hogy aggasztónak tartja az ujgur kényszermunkáról szóló jelentésben feltárt információkat, ezért ezentúl nem használnak olyan gyapotot, amely Hszincsiangból származik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!