A Barátok közt Berényi Mikijét alakító színész egy vidéki művelődési ház élén kezdett új életet

2021. március 29. – 17:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Miután elhagyta a Barátok közt stábját, Szőke Zoltán egy tanyára költözve, majd az erdőkertesi művelődési ház vezetőjeként kezdett új életet, derült most ki a színész Mokkának adott nyilatkozatából.

A leghosszabb ideig futó magyar szappanopera Berényi Miklósára – a sorozat főcímdalát idézve – valóban új élet várt. Mint mondta, nem tudott már azonosulni a karakterével, ezért egy születésnapján úgy döntött, a meditáció, a jóga és a vallás segítségével próbálja megtalálni a valódi önmagát.

„21 év intenzív televíziózás után éreztem azt, hogy már nincs mondanivalóm. (…) Akármilyen vérző szívvel, és akárhogy szerették a nézők, azt a produkciót, aminek az egyik főszereplője voltam, de a saját érdekemben, a saját mentálhigiéniám érdekében, és a saját megújhodási lehetőségeim érdekében ezt akkor abba kellett hagyni” – idézi a színész szavait a Blikk.

Az erdőkertesi művelődési ház élére került Szőke Zoltán elárulta: a járvány után több darabban is szerepelni fog majd, és tervei szerint a 2003-ban bemutatott monodrámájával, a Jávorral debütál majd a ház színpadán. „Ilyen módon még nem voltam vezetői szerepben, viszont az ember valahol tisztában van az erősségeivel és a hiányosságaival” – mondta.

A Mokka riportját ezen a linken lehet megnézni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!