Meghalt Brády Márton, a Ticket Express és a ShowTime alapítója

2021. március 22. – 12:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elhunyt Brády Márton, a ShowTime Budapest és a Ticket Express alapítója, vezetője, írja az MTI.

Brády halálhírét barátja és az LMP alapító-politikusa, Schiffer András közölte Facebook-oldalán. Schiffer a halál okára azt írta,

„Egyszer, évekkel ezelőtt, már szembe nézett halállal. Most, a COVID-dal már nem tudott megküzdeni.”

Brády idén lett volna 55 éves.

Schiffer azt is írta, hogy

„Brády Marci nincs többé. A rendszerváltás előtt még a rendőrökkel küzdött. Aztán megvalósította álmait. Ő hozta Budapestre a Rolling Stonest, aztán jött Eric Clapton, Bon Jovi, Pink, a Kapcsolat-koncerteken Elton John, Sting, Simply Red, Rod Stewart. Szervezte a magyar legendák fellépéseit: LGT, Piramis, Zorán, Hobo.”

Brády alapítója volt a ShowTime Budapest nemzetközi koncertügynökségnek, az említett Rolling Stonest 1995-ben hozta Magyarországra. Brády a rendszerváltás után a semmiből építette fel koncertszervező cégét. A cég az azóta eltelt időben több száz külföldi nemzetközi és több ezer magyar koncertet bonyolított le. 2013 óta Brády volt a ShowTime egyszemélyes tulajdonosa.

A Ticket Express 2000-ig közös cég volt a ShowTime-mal, majd különvált. A Ticket Expressnél lehetett először a neten kártyával fizetni jegyekért, és ők nyitották az első hazai online jegyirodát is.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!