Könyvklub karantén idején: online könyves közösség indult

2021. március 11. – 23:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Happily könyvklub néven új, online könyves közösség indult néhány napja. A kezdeményező a Könyvmoly Galaxis cégcsoport, a könyvklubbal a céljuk „a könyvszerető emberek közösségének erősítése”, továbbá a könyvkultúra újjáélesztése és a kapcsolattartások emberivé, emberibbé tétele. Ez utóbbi jegyében napi 12 órában élő üzenőfelületet működtetnek, vagyis reggel 8-tól este 8-ig akár személyre szabott könyvajánlatok is kérhetők a cég dolgozóitól.

Az online felületeken sokszor alkalmazott csetbotok a könyvklub közleménye szerint az emberi értelemre különösen érzékeny kérdésekben könnyen csalódást okoznak, ezért találták az élő, személyes ügyfélszolgálatot. De szerintük az is fontos, hogy a koronavírus-járvány és a karanténba kényszerülés miatt átalakult vásárlói szokások és a fokozódó elidegenedés különösen értékessé teszik a személyes, emberi megszólalást.

A könyvklubban, amely Facebook-csoportjának már mintegy kétezer-ötszáz tagja van, a tagság ingyenes, aki itt vásárol könyvet, azoknak pedig ajándékot és különféle kedvezményeket is kínálnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!