Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

2021. február 23. – 20:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött, közölték kedden igazságügyi források, írja az MTI.

A 72 éves filmsztár ellen 2018. augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba. Egy 25 éves színésznő és táncosnő azzal vádolja Dépardieu-t, hogy 2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában.

Az ügyet kilenc hónapi vizsgálódás után 2019. júniusban vádemelés nélkül lezárta a párizsi ügyészség, majd a nőnek sikerült elérnie, hogy tavaly nyáron a vádhatóság újraindítsa az előzetes vizsgálatot, amely alapján a megbízott vizsgálóbíró decemberben megalapozottnak találta a gyanút.

Hervé Témime, a filmsztár ügyvédje sajnálatosnak nevezte, hogy az információ nyilvánossá vált. Gérard Depardie – aki szabadlábon védekezhet, de rendőri felügyelet alá került –, tagadja a vádakat.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!