Nincs ügy, elutasította a rendőrség a percenként egymillió forintért készülő műsor miatt tett feljelentést

2021. január 21. – 13:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Még novemberben írta meg a 24.hu, hogy az állami tulajdonú Antenna Hungária Zrt. még az 5 perc angol TV című műsornál is drágábban rendelt meg egy 50 epizódos, részenként bruttó ötperces műsort a Magno Studio Kft.-től. A szerződés hasonló mértékű, mint az 5 perc angol TV-ről szóló megrendelésé, amiért korábban 240 millió forintot fizetett az Antenna Hungária.

Az állami cég egyébként maga is foglalkozik műsorkészítéssel, ráadásul a megbízott Magno Studio Kft.-ről igazán sokat nem lehet tudni, dacára annak, hogy tavaly már 14,9 milliárd forintos forgalmat hozott össze, és a két említett megrendelésen túl is több állami forrásból érkezett hozzájuk nagy összegű megkeresés.

A lap cikke nyomán a DK-s Vadai Ágnes írásbeli kérdést tett fel, amit Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelt, és a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbított.

Cikkük szerint Vadait ezután beidézték a rendőrségre, majd meghallgatták, nemrég azonban arról értesítették: a feljelentést bűncselekmény hiányában elutasították.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!