Elhalasztják a Grammy-gálát a járvány miatt

2021. január 5. – 22:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elhalasztják a január végére tervezett Grammy-gálát a koronavírus-járvány és az utazási problémák miatt, erősítették meg a szervezők a Varietynek. A zeneipar egyik legfontosabb amerikai díjátadóját a hírek szerint legkorábban márciusban pótolhatják be.

A Los Angeles-i járványhelyzet arra kényszerítette a szervező Recording Academy-t és partnerét, a CBS-t, hogy az idei eseményt később rendezzék meg. Az eredeti tervek szerint a helyszín a Staples Center lett volna, az esemény házigazdájának pedig a dél-afrikai stand-up komikust, Trevor Noaht kérték fel. A szervezők még nyáron arról nyilatkoztak, akár azt is elképzelhetőnek tartják, hogy nézők nélkül rendezzék meg a 2021-es gálát.

Az idei Grammy-jelöléseket kisebb botrány is megelőzte, sokakat meglepett, hogy a kanadai énekes-producer Weeknd egyetlen jelölést sem kapott, ami után korruptnak nevezte az egész díjátadót. Beyoncét ezzel szemben kilenc kategóriában is jelölték úgy, hogy tavaly nem is adott ki új albumot. Taylor Swiftet, Roddy Ricch-t and Dua Lipát egyaránt hat-hat kategóriában jelölték díjra.

A Telex legfrissebb híreit itt találja >>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!