Koronavírussal került kórházba Larry King, a CNN talkshow-veteránja

2021. január 3. – 08:42

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elkapta a koronavírus-fertőzést Larry King amerikai talkshow-veterán, a CNN hozzátartozókra hivatkozva azt írja, kórházba is került. A CNN egykori legendás munkatársa 87 éves, és a forrás szerint már egy hete a Los Angeles-i Cedars Sinai Medical Centerben ápolják. A kórházi protokoll miatt három fia sem tudja meglátogatni.

King különösen veszélyeztetett csoportba tartozik a koronavírus szempontjából: idős, kettes típusú cukorbetegsége van, és több szívrohama volt, 1987-ben bypass-műtéten, 2019-ben pedig koszorúér-műtéten is átesett.

Larry King 25 évig volt a CNN-en futó esti talkshow, a Larry King Live házigazdája, 2010-ben vonult nyugdíjba több mint 6000 adás után, amelyekben vezető politikusokkal, hírességekkel készített interjúkat. 2012-ben aztán visszatért a mexikói médiamogul Carlos Slimmel közösen alapított Ora TV nevű csatornáján egy új műsorral, a hetente háromszor jelentkező Larry King Now-val. King életét az utóbbi időben családi tragédiák terhelték, 2020 folyamán röviddel egymás után két idősebb felnőtt gyereke meghalt: Andy King 65 évesen szívrohamot kapott, az 52 éves Chaia Kinggel pedig tüdőrák végzett.

A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!