Elhagyta a börtönt a Bír-lak sztárja

2020. december 28. – 17:19

Elhagyta a börtönt a Bír-lak sztárja
Lori Loughlin és Mossimo Giannulli egy per előtti tárgyalásról távoznak 2019-ben – Joseph Prezioso / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Két hónap után távozott a szövetségi börtönből Lori Loughlin. A színésznőt és férjét azért ítélték el, mert kenőpénzt fizettek azért cserébe, hogy mindkét lányuk bekerüljön a University of South California egyetemre. A kenőpénzes botrány elég nagy port kavart 2019-ben, amikor kiderült, hogy több színész és hollywoodi szereplő feltehetőleg így intézte el a felsőoktatást a családtagjainak.

A talán legjobban a Bír-lak című nyolcvanas-kilencvenes évekbeli sorozatból ismert Loughlin október végén kezdte meg a két hónapos büntetését. Két évig feltételes szabadlábon lesz, 100 óra közmunkára kötelezték, és 150 ezer dollár bírságot is kell fizetnie. Férje öt hónapot kapott, ő még jelenleg is börtönben van.

A pár a vád szerint 500 ezer dollárt fizetett azért, hogy mindkét lányuk bekerüljön az egyetemre. A vádat sokáig tagadták, majd idén májusban bűnösnek vallották magukat bizonyos vádpontokban, hogy az ítéletet enyhítsék.

A botrány legismertebb szereplője Felicity Huffman Oscar-jelölt színésznő volt, akit az ügyben 14 nap börtönre ítéltek még 2019-ben.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

(The Hollywood Reporter)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!