Január 3-án indul a Keresztanyu, az RTL Klub új napi sorozata

2020. december 15. – 15:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hónapokkal azelőtt, hogy véget ér majd a 22 évet megért Barátok közt, főműsoridőben elindul Keresztanyu címmel az RTL Klub új napi sorozata. Az első rész január 3-án kerül képernyőre, 18:50-kor, másnaptól 20:10-től kezdődnek majd az epizódok. A sorozat showrunnere Hámori Barbara, hozzá kötődik a Drága örökösök is, a sorozatot Hámori cége, a Scripted Production gyártja, írja a Media1.hu.

Olyan szereplőket válogattak össze rá, mint Molnár Piroska (Róza mama), Németh Kristóf (Jóska), Lengyel Ferenc (Tivadar), Ullmann Mónika (Mariann), Gálvölgyi János (Rendőrfőnök), Magyar Attila (Oleg), Nagy Feró (Babos) és Ganxsta Zolee (Damil). A sorozat egy ukrán–magyar határhoz közeli képzeletbeli faluban, Makkosszáláson játszódik. Egy családi történetről van szó, benne sok humorral, intrikával, rejtéllyel és várhatóan akcióval.

November 30-án derült ki, hogy a 22 éve futó Barátok közt véget ér, Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató szerint a sorozat nézettsége már rég nem hozza az elvárt számokat. Szerinte a sorozat alapító-producerének, Kalamár Tamásnak a távozása után „a sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani”.

A Telex legfrissebb híreit itt olvashatja >>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!