Panaszkodtak a vendégek, Fiala otthagyja az ATV-t

2020. december 15. – 14:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Fiala János távozik az ATV-csoporttól – jelentette be a társaság. A Fiala és a Civil a pályán szerkesztője közötti többhetes konfliktus miatt a csatorna és Fiala úgy döntött, hogy útjaik elválnak egymástól. Az újságíró 2013 óta vezetett műsort az ATV-n.

Fiala a kérdésünkre azt mondta, hogy mikor megkapta a Civil a pályán-t, annyi elvárás volt felé, hogy hozzon nézőket, így ugyanúgy vezette, mint a rádiós műsorát, és a vendégekkel is hasonló módon beszélgetett.

„Nem úgy beszélgettem velük, mint ahogy az ATV többi műsoraiban. Ezt előbb-utóbb egyre többen felpanaszolták. (...) Hogy az ő komfortfokozatukat ilyen mértékben kezdem ki, nem gondoltam, hogy nekem ezzel törődnöm kell. És hát sok lúd disznót győzött”

– mondta. Úgy érzi, nincs mit megbánnia, de az ATV ellen sincs egy rossz szava sem.

„Egy kritikai éllel vezettem a műsort, ami egy idő után túllépett egy bizonyos határt. (...) De én nem gondoltam, hogy kedves kell, hogy legyek, az legyen a stewardess.”

Kért egy cserelehetőséget, esetleg egy saját műsort, amire nem volt lehetőség. Azt mondta, hogy ezzel a redukált bizalommal már nem tudott visszamenni a rádióhoz, mert nem tud olyan körülmények között dolgozni, hogy nem tudja, mikor inog meg a belé vetett bizalom.

Egyelőre nem mondta meg, hogyan tovább.

„Meglátjuk, mit dob majd a gép, Sipos után szabadon.”

A Civil a pályán műsort szombaton már más vezeti, a Keljfel Jancsi! pedig december 22-ig lesz hallható és látható a Spirit Fm-en és az ATV Spiriten.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!