A 444-nél folytatja a Totalcarnál felmondott Winkler Róbert

2020. november 23. – 20:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

November 26-án jár le felmondási ideje a Totalcar korábbi vezető szerkesztőjének, Winkler Róbertnek. Az újságíró a 444-nél folytatja tovább, írja a Kreatív.

Ahogy arról a lapnak adott interjújában beszélt, Winkler „egyszer már majdnem átment” a 444-hez, de végül mégsem tette az akkori ügyvezető kirúgása miatt. Azt is elmondta, új munkahelyére újságírói pozícióba kerül,

„Gyakorlatilag a Totalcarnál is újságíró voltam az utóbbi hat évben, csak volt egy kamu vezető szerkesztői titulus a nevem mellett, de nem vezettem én ott már semmit.”

-tette hozzá. Felmondása kapcsán azt mondta, az ott töltött 20 évéből

„az első tíz volt a küzdelmes, de jó, utána meg voltak jók meg kevésbé jó részek. Szar érzés, de hát meg kell lépni az ilyet is.”

Winkler azt is elmondta, régóta gondolkozott a felmondáson, végül azért hagyta ott a Totalcart, mert „az egész helyzet reménytelen volt”.

„Ritkán mondták ki, hogy nem kéne ezt vagy azt írni erről és arról az autóról, és egyre jobban kikristályosodott a probléma, hogy velem nem lehet tárgyalni. Emiatt a vállalat nyomást kapott a szponzoroktól, a vállalat ezt rányomta az ügyvezetőre, ő meg rám. (…) Szóval a Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index.”

Szerinte a Totalcar továbbra is „működik nélküle, ahogy a régi Index is működik”. Azt még nem tudja, a 444-nél autókkal fog-e foglalkozni, de abban biztos, hogy Youtube-csatornáján továbbra is viszi tovább az autós témákat. Winkler Róbert autós újságíró húsz év után mondott fel október végén az Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál. Winkler alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak, amelynek az elmúlt években vezető szerkesztője volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!