Winkler Róbert felmondott a Totalcarnál

2020. október 26. – 19:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Húsz év után felmond a Totalcarnál Winkler Róbert autós újságíró, ezt a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében jelentette be hétfőn. A felmondás okairól egyelőre nem közölt részleteket.

Winkler alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak, amelynek az elmúlt években vezető szerkesztője volt. Bazsó Gáborral együtt a Totalcar című televíziós műsor műsorvezetője is volt, emellett Youtube-csatornáján folyamatosan oszt meg sörteszteket.

Augusztus elején az egyik videójában arról beszélt, hogy miután az Index szerkesztőségének nagy része felmondott júliusban, neki is fel kéne mondania az Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál.

„Váratlanul ért a felmondása” – így reagált a Telexnek Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar ügyvezetője Winkler távozására. Hozzátette, Winkler nem nyújtott indoklást sem írásban, sem telefonon, amikor Bazsó kereste, miután megkapta a felmondást. Akkor rákérdezett nála, hogy mi lesz a jelenleg is futó Totalcar tévéműsor sorsa, mire Winkler azt mondta, azt nem érinti a távozása.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!