Johnny Depp kiszáll a Legendás állatok-filmekből

2020. november 06. – 18:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Instagramon jelentette be Johnny Depp, hogy nem fog szerepelni a Harry Potter-univerzumban játszódó film, a Legendás állatok és gondozásuk további részeiben – írja a Variety. A színész a bejegyzésében azt írja, a franchise mögött álló stúdió, a Warner Bros. kérésére hozta meg a döntést.

Az ügy előzménye, hogy Depp a napokban rágalmazási pert vesztett a Sun nevű brit bulvárlapot kiadó News Group Newspapers ellen. Az 57 éves színész azért indított pert, mert a lap 2018-ban azt írta róla, hogy bántalmazta a volt feleségét, Amber Heardöt, és „wife beater”-nek, azaz feleségverőnek nevezte őt. Az ügyben hétfőn ítéletet hirdető bíró szerint azonban a Sun be tudta bizonyítani a per során, hogy a lap állításai „lényegükben igazak”.

Depp és Heard 2015-ben házasodott össze, de nem tartott sokáig a házasságuk, 2017-ben elváltak. A színésznő azt állítja, a volt férje verte, és csak akkor volt józan, ha épp forgatott. Depp szerint ugyanakkor az exneje hazug és erőszakos.

Depp a Legendás állatok-franchise első két részében játszotta Gellert Grindelwald karakterét. Jelenleg a sorozat harmadik része készül, de már nélküle. A stúdió megköszönte Deppnek az eddigi részvételt, és megerősítette, hogy új színészt keresnek Grindelwald szerepére.

A bejegyzésében Depp azt írja, fellebbez a hétfői bírósági döntés ellen, és tovább fog harcolni, hogy bebizonyítsa az igazát. „Nem ez a pillanat fogja meghatározni az életemet és a karrieremet” – olvasható a posztban.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!