Johnny Depp elvesztette a „feleségverő” jelző miatt indított rágalmazási perét

2020. november 2. – 11:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az 57 éves színész azért perelte be a Sunt, mert a brit lap azt írta róla, hogy bántalmazta a volt feleségét Amber Heardöt, és „wife beater”-nek, azaz „feleségverőnek” nevezte őt, írja a BBC.

A tárgyalás Londonban zajlott júliusban, 16 napon keresztül hallgatták meg a tanúkat, köztük barátokat, rokonokat és a sztárok jelenlegi és volt alkalmazottjait is. Az ügyben hétfőn ítéletet hirdető bíró szerint a Sun be tudta bizonyítani a per során, hogy a lap állításai „lényegükben igazak”.

A júliusi záróbeszédében David Sherborne, Depp ügyvédje azt mondta, ügyfele ügye arról szólt, hogy tisztázza a saját nevét. A Sun kiadóját képviselő Sasha Wass viszont azt állította: kétség sem férhet ahhoz, hogy Depp szisztematikusan és rendszeresen bántalmazta a feleségét.

A Depp és Heard 2015-ben házasodott össze, de nem tartott sokáig a házasságuk, 2017-ben elváltak. A színésznő azt állítja, a volt férje verte, és csak akkor volt józan, ha épp forgatott. Depp szerint ugyanakkor az exneje hazug és erőszakos.

>>>> A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide >>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!