David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjéből vezeti majd az MTV EMA-t

2020. október 29. – 11:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ahol a DJ és producer majd lenyom egy „különleges zenei produkciót is” a november 8-i díjátadón, írja a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében. Azt már korábban bejelentették, hogy másik hazai házigazda Palvin Barbara modell lesz.

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA online lesz megtartva, és két helyszínről, Budapestről és Londonból jelentkeznek majd be a műsorvezetők.

A közleményben azt is írják, hogy a nézők „Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A november 8-i esemény során megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat”.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő már korábban is azt mondta az egyik kormányinfón, azért pályázott a Magyar Turisztikai Ügynökség arra, hogy Magyarország legyen az egyik házigazda, hogy az ország előnyben legyen turisztikai szempontból, amikor újraindul a turizmus a koronavírus-járvány után. Azt a szóvivő viszont nem árulta el kérdésre sem a kormányinfón, hogy mennyi közpénzt költenek el erre.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom