David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjéből vezeti majd az MTV EMA-t

2020. október 29. – 11:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ahol a DJ és producer majd lenyom egy „különleges zenei produkciót is” a november 8-i díjátadón, írja a Magyar Turisztikai Ügynökség közleményében. Azt már korábban bejelentették, hogy másik hazai házigazda Palvin Barbara modell lesz.

A járványhelyzet miatt 2020-ban az MTV EMA online lesz megtartva, és két helyszínről, Budapestről és Londonból jelentkeznek majd be a műsorvezetők.

A közleményben azt is írják, hogy a nézők „Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A november 8-i esemény során megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat”.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő már korábban is azt mondta az egyik kormányinfón, azért pályázott a Magyar Turisztikai Ügynökség arra, hogy Magyarország legyen az egyik házigazda, hogy az ország előnyben legyen turisztikai szempontból, amikor újraindul a turizmus a koronavírus-járvány után. Azt a szóvivő viszont nem árulta el kérdésre sem a kormányinfón, hogy mennyi közpénzt költenek el erre.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!