Magyar fotósokat díjaztak az IPA nemzetközi fotóversenyen

2020. október 27. – 17:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar fotósok több díjat is nyertek az International Photography Awards (IPA) nemzetközi fotóversenyen. Baráth Mea az emberek és életmód (People/Lifestyle) kategóriában, Mogyorósy Márton pedig az építészet és egyéb (Architecture/Other) kategóriában szerzett első helyet. Máté Bence a természetfotó kategóriában lett második.

A versenyre több mint 13 ezer pályázat érkezett összesen 110 országból, erre 50 magyar fotós jelentkezett. A díjakat tizenhárom kategóriában osztották ki.

Részlet Baráth Mea nyertes sorozatából:

Fotó: Bartáh Mea Fotó: Bartáh Mea
Fotó: Bartáh Mea
Fotó: Bartáh Mea

Mogyorósy Márton győztes fotósorozatának néhány képe:

Fotó: Mogyorósy Márton Fotó: Mogyorósy Márton
Fotó: Mogyorósy Márton
Fotó: Mogyorósy Márton

Máté Bence második helyezett sorozatának képei:

Fotó: Máté Bence Fotó: Máté Bence
Fotó: Máté Bence
Fotó: Máté Bence

>>>Kattintson ide, ha a legfrissebb híreink közül válogatna!>>>

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom