Kiürítették a birminghami repülőteret egy gyanús jármű miatt

2024. október 23. – 15:21

Másolás

Vágólapra másolva

Kiürítették délután a birminghami repülőteret és minden járatot felfüggesztettek egy gyanús jármű miatt, írja a Sky News. A reptér azóta visszatért a normális működéshez, a jelek szerint a gyanús járműnél nem találtak problémát.

A közösségi médiában közzétett bejegyzésben délután a repülőtér azt írta, hogy a rendőrség a helyszínen foglalkozik egy incidenssel. Azt kérték, hogy azok az utasok, akiknek mostanában indulna a gépe, ne induljanak el a repülőtérre.

A West Midlands-i rendőrség oldala szerint a repülőteret evakuálták, miután egy gyanús járműről érkezett bejelentés. Mint közölte, ez egy elővigyázatossági intézkedés az utasok és a személyzet biztonsága érdekében.

Azóta a rendőrség azt közölte, hogy a reptér visszatér a normális működéséhez, az utasok visszamehettek a repülőtér épületébe.

„Bár elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért és zavarokért, a repülőtéren a biztonság volt az első számú prioritásunk, miközben a rendőrségi partnerekkel együtt dolgoztunk ezen az incidensen” – írta a rendőrség a Twitteren.

A ma később repülni szándékozó utasoknak a repülőtér azt tanácsolta, hogy nézzék meg a legfrissebb járatinformációkat, és érkezzenek a repülőtérre „az utasfelvételi nyitvatartási időknek megfelelően”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!