Szexfotókat posztolt apja volt szeretőjéről egy brit nő, három év börtönre ítélték

2024. október 21. – 20:52

Másolás

Vágólapra másolva

Három év börtönre ítéltek egy 24 éves leedsi nőt, aki hamis profillal, egy szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalon regisztrálta apja korábbi szeretőjét, és szexfotókat töltött fel róla – írja a Guardian.

A lap azt írja, Eleanor Brown még tinédzser volt, amikor rendőrként dolgozó apjának 2012-ben rövid viszonya volt egy munkatársával. Az affér lezárása után mindketten házastársukkal maradtak. Brownban viszont olyan mély harag maradt az ügy miatt, hogy tíz évvel később sértő üzeneteket kezdett posztolni a nő férjének Facebook-oldalán. Emellett létrehozott egy hamis profilt egy szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalon, ahova szexképeket töltött fel apja egykori szeretőjéről. A profilon a nő férjének mobilszámát adta meg, így ő kapta meg az érdeklődők üzeneteit.

Brown emellett felkereste a volt szerető lányát is, aki korábban nem tudott a viszonyról. „Bárhová megy, a fotói ott maradnak és követni fogják” – mondta a lánynak.

Az ügyet tárgyaló bírót megdöbbentette, hogy Brown egyáltalán nem bánta meg tetteit, szerinte a nő „teljesen híján volt minden morális iránytűnek”. Védője azt mondta, Brown még tinédzserként, anyjától kapta meg a később felhasznált fotókat, a tervet vele és a szintén rendőrként dolgozó nővérével eszelték ki. Az ügyvéd hangsúlyozta, a fotók traumatizálták az akkor még tinédzser lányt. Brown apjának egykori szeretője a hétfői tárgyaláson azt mondta, nem tudja elhinni, hogy tehet egy nő ilyesmit egy másik nővel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!