Halálra vertek egy magyar férfit egy németországi szórakozóhely előtt

2024. október 15. – 16:47

Másolás

Vágólapra másolva

Belehalt sérüléseibe egy 41 éves magyar férfi, aki vasárnap éjjel egy németországi szórakozóhely előtt keveredett verekedésbe. A bajor rendőrség közleménye szerint két társaság szólalkozott össze az altöttingi Marienstraße egyik klubja előtt.

A rendőrök információi szerint a verekedésben három magyar férfi is részt vett – úgy tudják, azért kerültek szóváltásba a szórakozóhely biztonsági személyzetével, mert korábban kitiltották őket a szórakozóhelyről.

Ez fajult végül verekedéssé: az egyik, 33 éves magyar férfi súlyosan megsérült a fejét ért rúgásoktól. A másik csoportból egy 38 éves, német állampolgár közepesen súlyos sérüléseket szerzett, miután egy másik, 22 éves magyar férfi késsel megszúrta a felsőtestét. A rendőrség azt írja, a 41 éves magyar férfi olyan súlyos rúgásokat kapott a fejére és a felsőtestére, hogy a kórházban végül belehalt sérüléseibe.

A kést használó magyar, illetve egy 35 éves és egy 27 éves, német állampolgárt a német hatóságok őrizetbe vették, a rendőrség tanúk jelentkezését várja a történtek tisztázására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!