48 év után kapott választ álláspályázatára egy brit nő

2024. október 7. – 16:46

Másolás

Vágólapra másolva

Negyvennyolc év késéssel tudta meg egy brit nő, miért nem vették fel álmai állására. A mostanra 70 éves Tizi Hodson még 1976 januárjában jelentkezett motoros kaszkadőrnek, levele azonban, ahogy nemrég kiderült, egy postafiók mögött ragadt, így végül sohasem ért el a címzetthez – írja a BBC.

A nő nemrég lincolnshire-i házának postaládájában találta meg évtizedekkel ezelőtt elküldött levelét. A levél tetején egy kézzel írott megjegyzést talált:

A Staines posta késve kézbesítette. Egy fiók mögött találták [sic]. Mindössze 50 év késéssel.

A nő azt mondta, mindig is csodálkozott, miért nem kapott semmi választ jelentkezésére. Hozzátette, elképesztőnek tartja és nagyon sokat jelent neki, hogy ennyi idő után visszakapta a levelét. Az azonban továbbra is rejtély számára, ki küldte és hogyan került vissza hozzá a levél, mondta Hodson.

A hosszú csend mégsem tántorította el a nőt a hasonlóan extrém állásoktól. Elmondása szerint a közel ötven év alatt körülbelül ötvenszer költözött, négyszer-ötször országot is váltott. Afrikában például kígyókkal foglalkozott, de pilótaként és repülésoktatóként is dolgozott.

A levél mégis mély nyomot hagyott benne: Hodson azt mondta, tisztán emlékszik rá, ahogy korábbi, londoni lakásában gépelte, ahogy arra is, mennyire csalódott volt, hogy végül nem kapott rá választ. Mint elmondta, a levélben direkt nem említette, hogy nő, mert attól tartott, így interjúra se lett volna esélye. Hozzátette, így is csodálatos élete volt, és ha fiatalabbik énével találkozna, akkor sem tanácsolná neki, hogy bármit máshogy csináljon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!