Pedofilnak hitte a szomszédait, ezért kezdett el lövöldözni egy amerikai anya, de közben rendőrt is ölt

2024. augusztus 7. – 06:46

Másolás

Vágólapra másolva

Egy floridai anyát vádolnak azzal, hogy tőrbe csalta a rendfenntartó erők tagjait, megölve egyet és megsebesítve kettőt – írja a az NBC News.

A tragédia még pénteken történt, amikor a Lake megyei seriff hivatalának képviselői péntek este 8 óra körül kimentek egy címre, miután rendzavarásról szóló bejelentéseket kaptak. Ám a megadott címen golyózápor fogadta őket, csapdába estek. Ezután mentőcsapat ment értük, de a lövések miatt kénytelenek voltak annak tagjai is visszavonulni. A csapat egyik tagját meglőtték és megsebesítették.

Az NBC News most azt írja, hogy az anya azt képzelte, hogy a szomszédai pedofilok, ezért akarta megölni őket. Amikor pedig a rendőrök a helyszínre mentek, szándékosan tőrbe csalta őket.

Az Orlandótól északnyugatra fekvő Eustisban található családi ház átkutatásakor több mint húsz nagy kaliberű puskát, sörétes puskát és pisztolyt találtak, amelyeket a nappali körül állított fel az elkövető – mondta Peyton Grinnell, Lake megye seriffje sajtótájékoztatón.

A hatóságok a házkutatáskor lőszerraktárat, testpáncélokat, gázálarcokat, készételeket, álcázó ruhákat, kormányellenes propagandát és összeesküvés-elméleteket népszerűsítő médiát is találtak – mondta Grinnell.

Az anyát, a 48 éves Julie Sulpiziót gyilkosság, gyilkossági kísérlet és más bűncselekmények gyanújával tartóztatták le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!